Pages

Subscribe:

Wednesday, 21 May 2014

PESTA @ FIESTA SHAWL



Assalamualaikum  peminat-peminat shawl Real Hijab dan peminat Shawl online... Kali ini Real Hijab Kedah mengadakan promosi bertemakan Pesta @ Fiesta Shawl di mana kami akan highlight kan beberapa shawl yang memang mendapat sambutan. Alhamdulilah antara shawl yang meletup sekarang di Real Hijab Kedah adalah Shawl Chiffon Aurora (SAC). Dan Shawl Aurora Sofea ( SAS).



Material : Chiffon Shaded (2 Layer)

Height x Width : 1.8m x 32 inch

Price : RM 39.00

Material : Chiffon Shaded (1 Layer)

Height x Width : 1.8m x 32 inch

Price : RM 29.00




Selain Shawl ,Halffmoon Vanida paling laku ibarat pisang goreng panas . 1st day restock dah tinggal separuh... Ramai customer Real Hijab Kedah suka Halfmoon Vanida sebab kata mereka material Halfmoon Vanida lembut dan dan senang di bentuk....











HALFMOON VANIDA (HV)

MATERIAL - ROYAL SATIN

RECOMMEND RETAIL PRICE RM55.00

HEIGHT X WIDTH : 1.9M X 32 INCH




So pada jom la pakat2 mai walk in Butik Real Hijab Kedah
No 29 Tingkat Bawah Pekan Jitra 3 Jitra Kedah. ( Bersebelahan Big 10 dan berdekatan Jitra Mall)




Butik Real Hijab Kedah di buka setiap hari dan beroperasi dari
9.a.m - 10.00 p.m

Thursday, 1 May 2014

Promosi 4 item's RM100 Masih Ada!!!!

Assalamualikum peminat shawl Real Hijab dan peminat Shawl online.... berita baik untuk semua... atas permintaan ramai promosi 4 item's RM 100 diteruskan... kepada sesiapa yg x berkesempatan boleh mai pilih selagi stock masih ada.. sesiapa yang nak beli online boleh comment atau mesej di chat box kami ataupun whassapp kami di talian 013-4288486.

Cepat mai tengok selagi ada stock... barang terbaik harga lagi terbaik......

     HALFMOON BURBERY (HaBiBi)

                                                      MATERIAL - COTTON VISCOSE
                                                             1.8M X 32 INCH

SHAWL EXCLUSIVE HEAVY CHIFFON PLAIN (SPF)

*FABRIC EXCLUSIVE HEAVY CHIFFON
*PANJANG 1.75 METER
*LEBAR 28 INCI

WIDE SHAWL CHIFFON 3 COLOUR (S3C)

*FABRIC CHIFFON SATIN 3 TONE
*PANJANG 1.92 METER
*LEBAR 33 INCI

SHAWL ITALIAN CHIFFON (SIC)

*FABRIC ITALIAN CHIFFON DIGITAL PRINT
*PANJANG 1.75 METER
*LEBAR 28 INCI


SHAWL BUNGA KADEEJA (SBK)

MATERIAL - CHIFFON SILK

SIZE : 1.85M X27 INCH



HALFMOON BURBERY (HaBiBi)

SHAWL EXCLUSIVE HEAVY CHIFFON PLAIN (SPF)

KAIN PASANG COTTON LEMBUT PELBAGAI CORAK DAN WARNA

CUSTOMER REAL HIJAB CAWANGAN KEDAH YG SPORTING... SUPERB LA U ALL'S
THANKS.....

SHAWL SAMEERA... HANYA TINGGAL COLOUR NI JA...
YG LAIN SOLD OUT...
HOT ITEM ONLY RM 29.00


CUSTOMER REAL HIJAB CAWANGAN KEDAH  SI IBU DAN ANAK MEMBELI SHAWL DAN TUDUNG DENIM...
THANKS.....

CUSTOMER REAL HIJAB CAWANGAN KEDAH IBU DAN SI COMEL.... MEMBORONG KAIN PASANG
THANKS.....

Tuesday, 29 April 2014

Hot Item Shawl Balqis & Shawl Jannah

Salam kepada semua fan's Real Hijab dan peminat shawl... admin nak update 2 koleksi shawl Balqis dan shawl Jannah yang menjadi hot items di Butik Real Hijab Cawangan kedah.. Material kain 
MATERIAL - FABRIK CHIFFON SILK AAA.  Lebar 1.7M X 28 INCH....

Shawl Balqis



Hanya tinggal 5 koleksi / design ini sahaja lagi...
sehelai RM 55.00


                                                                        Shawl Jannah


shawl Jannah
sehelai RM 55.00




                      Berminat boleh beli secara online comment di chatbox atau visit facebook kami: 
                       
                      wwww.facebook.com/realhijabfrancaiscawkedah 
                      
atau whassapp kami di talian : 0134288486



Friday, 25 April 2014

Opening Real Hijab Cawangan Kedah....

Alhamdulilah.... Real Hijab cawangan kedah sudah mula beroperasi pada hari Jumaat 25 april 2014....
Terima kasih pada customer-customer yang datang singgah di kedai kami semalam... Sempena promosi pembukaan  setiap jenis shawl pelbagai bentuk dan design yang menarik boleh didapati hanya dengan  RM100 untuk 4 pasang.... Promosi ini bermula dari 25 April hingga 1 Mei 2014...

Beberapa gambar customer kami yang datang pada 25 April 2014 :










Beberapa gambar susun atur kedai kami :













Mai pakat ramai2 pilih yang mana berkenan di hati dengan harga promosi yang menarik....

Jangan lepaskan peluang keemasan ini.....

Wednesday, 19 March 2014

Shawl Chiffon Satin 3 Tone

  
   Shawl Chiffon Satin di perbuat daripada fabric chiffon satin 3 tone. Panjang 1.75 meter dan lebar 28 inci.
   kami menjual dengan harga Rm 45.00 termasuk postage. Berminat??? anda boleh membuat tempahan dengan meninggalkan comment WhatApp di no 0134288486 untuk maklumat mahupun tempahan.








Pembukan Cawangan Real Hijab di Kedah




Real Hijab merupakan pengeluar tudung yang mempunyai pelbagai pilihan dan corak yang sesuai di pakai untuk semua majlis. Real Hijab akan membuka cawangan di kedah beralamat No 29 tingkat bawah jalan PJ 3 Pekan Jitra 3. Kedai kami bersebelahan dengan Big 10. InsyAllah kedai kami akan beroperasi awal April 2014. Kami menjual tudung dengan harga retail dan juga borong. Selain itu kepada pengemar online buyer anda juga boleh membuat tempahan melalui blog kami atau melalui fan page kami.  Anda juga boleh like fan page kami di   Real Hijab Page Facebook. Kepada pengemar tudung sila lah melawat blog kami dan facebook page kami untuk melihat pelbagai pilihan tudung serta berkunjung ke kedai kami.